VÍDEO_BALL DE L'U O RIBERENCA D'ALMUSSAFESArticle previ
MANTES BOCAIRENTINESSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

12/05/2012_Primera Dansà Infantil a la Mare de Déu del Desemparats a VALENCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

La Junta Central Fallera i l’Ajuntament de Valencia, en col·laboració amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, convida a participar en la Dansà Infantil a la Mare de Déu dels Desemparats del día 12 de maig, que se celebrará por primera vegada en la historia.

Dissabte, vespra de la festa a la Patrona de Valencia, se celebrará a les 19 horas en la Plaça de la Mare de Deu la Dansà en honor a la Verge dels Desemparados en la que participaran la Fallera Major Infantil de Valencia, Rocío Pascual, y la seua Cort d’Honor.

La dansà que se ballara será la tradicional dels puebles y comarques de les nostre terres “Passeig pla i passades de ball de comptes”, amb una durada aproximada de 30 minuts.

Les balladores/s d’edats compreses entre els 8 i 14 anys que estigau interessatos en participar, podeu remetre un escrit a la Junta Central fallera fins el día 27 d’abril indicant el responsable del grup, el número de teléfon del responsable i el número de participants.

Una volta mes, la Junta Central Fallera i l’Ayuntamiento de Valencia sol·liciten la col·laboració ciutadana per a donar a este emotiu acte tota la grandesa, emotivitat y profesionalitat que se mereix oferir els nostros xiquets i xiquetes a la Mare de Deu.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?