indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Riola: I Aplec de Danses a l’estil de la Ribera

Article
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Riola: I Aplec de Danses a l’estil de la Ribera

Detall de l'esdeveniment


Dissabte, 6 de juliol de 2013 a Riola (La Ribera Baixa) 18.30 – 2.00

 

Programa d’activitats:
18:30h. Trobada dels pobles participants a la porta de l’Ajuntament de Riola.
19h. Cercavila a càrrec de la Colla Tabalaina.
19:30. Danses pel recorregut determinat en aquest ordre de participació: Guadassuar, L’Alcúdia, Alginet, Benimuslem, Algemesí, Carcaixent, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna i Riola.
21h. Mostra de balls riberencs per part dels pobles de Torís, Real, L’Alcúdia, Alginet, Algemesí, Carcaixent, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna i Riola. L’ordre encara està per determinar.
22h. Sopar i sarau a càrrec de la Colla Brials a la plaça de la Constitució.

 

Es tracta d’un esdeveniment comarcal, que pretén ser anual i itinerant, i organitzat per l’associació cultural Amics i Amigues de les Danses a l’Estil de la Ribera en col·laboració amb l’Ajuntament de Riola i el grup de Danses Les Moreres de Riola.

La seua finalitat és donar a conéixer, difondre i posar en valor les modalitats de ball de Les Danses conservades o restaurades en la comarca de la Ribera, i d’implantar als pobles on no s’han conservat un model més coherent amb les formes de les danses locals.

Els pobles participants en aquesta edició són: Torís, Real, Benimodo, L’Alcúdia, Guadassuar, Alginet, Algemesí, Carcaixent, Sueca, Cullera, Tavernes (poble invitat) i Riola (amfitrió).

Article

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?