Setmana Santa a la manera de València: imatges de la Processó de les Torxes 2015Article previ
Imatges i crònica de l'exposció de cartells i indumentària dels 40 anys d'AlimaraImágenes y crónica de la exposción de carteles y indumentaria de los 40 años de AlimaraSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Visitant l’exposició “Tipos y trajes populares valencianos”. Col·lecció de gravats de Mª Victoria Liceras F.

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Visitant l’exposició “Tipos y trajes populares valencianos”. Col·lecció de gravats de Mª Victoria Liceras F.
Articles relacionats

Per Paco Chalmés

Blogdanses.es

 

Estos dies de festa els hem aprofitat per visitar l’exposició de “Tipos y trajes populares valencianos” a la Casa Museu Benlliure de València.

Val la pena recórrer les estances de la casa de l’insigne artista valencià, i aprendre sobre la nostra indumentària tradicional amb la col·lecció de gravats de la coneguda indumentarista valenciana, Mª Victoria Liceras.

Com adverteix la pròpia Mª Victòria, aneu amb compte a l’hora d’inspirar-vos en estes estampes per confeccionar els vostres tratges de tradicional, ja que els colors, moltes vegades, han sigut interpretats pels il·lustradors de l’època. Sempre és bò assessorar-se per un expert dels que en ocasions hem fet menció des de les entrades de blogdanses.es.

Vos hem escanejat la part del fullet de l’exposició on s’hi troba l’explicació de la mateixa. A nosaltres també ens ha cridat l’atenció que tractant-se d’una iniciativa pública, tant el fullet com els textos de la sala estiguen exclusivament en castellà… això no lleva que la lectura siga ben interessant:

 

tipos y trajes 001

 

L’exposició es pot vore a la Casa – Museu Benlliure de València. La direcció per als que no conegau l’edifici és: Carrer de la Blanqueria, 23, 46003 València, i estarà oberta fins a Setembre de 2015.

Els horaris de visita són: Dimarts a Dissabte de 9.30 h. a 14.00 h. i de 15.00 h a 19.00 h. Diumenges i festius de 9.30 h. a 15.00 h.

Vos deixem amb una mostra d’imatges -presses amb el permís de la Direcció del Museu– de totes les que podreu vore a l’exposició. En la vostra visita que recomanem podreu vore moltes més làmines, publicacions, figures i objectes. Res supleix la sensació d’estar davant les antigues estampes, ni l’oportunitat de vore inclús algún dibuix original de les mateixes a les vitrines expositores.

Ah, i quan estigueu al Museu, un consell d’amic: no vos perdau el jardí de la casa ni l’estudi.

Que gaudiu!

 

« 1 de 2 »

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

<

Galeries

VESTINT A L’HOME DE TRADICIONAL: NOUS VÍDEOS TUTORIALS

VESTINT A L’HOME DE TRADICIONAL: NOUS VÍDEOS TUTORIALS   0

Presentem l'inici d'un projecte llargament esperat pels seguidors de blogdanses.es: Vestint a l'home de tradicional recull una sèrie de consells pràctics en un aspecte sovint oblidat dins el vestir tradicional: [...]

Amb la col·laboració de:

juliol, 2019

Opcions d'ordenació

Sense esdeveniments

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X