Música y baile como ofrenda. Representantes del folklore valenciano reunidos el día de La Virgen en Valencia.Article previ
Per al coll de la camisa. Sobre la millora en la difusió d'esdeveniments folklòrics.Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Vestits com abans a la Processó de la Mare de Déu dels Desemparats de València.Vestidos como antes a la Procesión de la Virgen de los Desamparados de Valencia.

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Vestits com abans a la Processó de la Mare de Déu dels Desemparats de València.Vestidos como antes a la Procesión de la Virgen de los Desamparados de Valencia.
Articles relacionats

Per Paco Chalmés
Blogdanses.es

Van en esta entrada les imatges dels vestits a l’antiga que pugueren veure’s diumenge dia 10 de maig passat als carrers del centre antic de València amb ocasió de la processó de la Mare de Déu dels Desemparats.

Vestir com abans arrela cada vegada més als actes festius del cap i casal, i les festes a la patrona no han sigut una exepció.

Si hi estiguereu, podeu recrear-se ara amb més temps en cada foto de la galeria d’imatges. I si no, podeu curiosejar i agarrar possibles models.

No em resistisc a compartir altres moments significatius de la processó:

I per últim, la Mare de Déu dels Desemparats. Vos deixe amb estes emotives imatges:

Por Paco Chalmés
Blogdanses.es

Van en esta entrada las imágenes de los vestidos a la antigua que pudieron verse el domingo día 10 de mayo pasado en las calles del centro antiguo de Valencia con ocasión de la procesión de Nuestra Señora de los Desamparados.

Vestir como antes arraiga cada vez más en los actos festivos de la capital valenciana, y las fiestas en honor a la patrona no han sido una exepción.

Si estuvísteis, podéis recrearos ahora con más tiempo en cada foto de la galería de imágenes. Y si no, podéis curiosear y coger ideas para posibles modelos.

No me resisto a compartir otros momentos significativos de la procesión:

Y por último, la Virgen de los Desamparados. Os dejo con estas emotivas imágenes:

1 Comentari

  1. Olga 08:51, maig 13, 2015

    Excelente reportaje fotográfico, felicidades!! me encanta que se estén recuperando nuestras tradiciones y poco a poco se vaya retirando el afrancesamiento que reina en las ultimas tendencias. Muchas gracias ya que yo no puede verlo! Un saludo. Olga

    Respondre

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Galeries

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X