LLana, seda i roba ritual: grup Realenc a la temprada de folklore de PicanyaArticle previ
La indumentaria tradicional se alía con una causa benéfica: Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Torna el IV mercadet d’indumentària de la falla Almirall Cadarso de València

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Torna el IV mercadet d’indumentària de la falla Almirall Cadarso de València

Vestir de tradicional costa diners. És per això que tant d’èxit tenen els mercadets on s’hi poden trobar oportunitats tant en articles nous com de segona mà, i que permeten un estalvi als consumidors del nostre vestir tradicional.

 

El mercadet d’Almirall Cadarso se celebra el proper dissabte 18 de febrer

D’entre tots els mercadets que se celebren a València, hi destaca el que organitza la comissió de la falla Almirall Cadarso – Comte Altea. Hem parlat amb Inma Guinea, cap visible en l’organització d’este esdeveniment. Enguany celebraran la quarta edició el proper dissabte dia 18 de febrer, de 10.30 a 20.00 hores, al casal de la falla, al carrer Almirall Cadarso número 19 de la capital.

Ens conta Inma que la idea va sorgir en una conversació entre fallers sobre la quantitat de roba i complements fallers que s’acumulen al llarg dels anys i el respecte que ens dona vendre-ho en plataformes de venda de segona mà, per allò de facilitar les dades personals pròpies, o rebre desconeguts a casa. Per no parlar-ne del poc fiable que de vegades resulten les fotos que es pengen a les xarxes.

A la falla li va semblar una bona idea; una manera d’obtindre uns ingressos sempre benvinguts, i de que els fallers puguen fer lloc als armaris, i de poder reinvertir allò obtingut en peces d’indumentària tornades a comprar al mateix mercadet.

Un total de 13 parades es preveuen enguany, que oferiran als visitants les seues restes d’stock, ofertes, treballs artesans i peces de segona oportunitat.

 

Indumentaria On Line al mercadet d’Almirall Cadarso

Indumentaria On Line, la tenda de complements d’indumentària de blogdanses.es hi participarà enguany al mercadet de la falla Almirall Cadarso.

Serà una oportunitat per saludar personalment a molts dels nostres clients, i accedir a alguns dels productes estrela de la temporada, com els pantalons llargs de tapeta, mocadors i mantonets, calces, pololos i un llarg etcètera. També són molts els clients que arreplegaran allà els seus encàrregs realitzats prèviament a través de la web o telèfon.

Així mateix, hi tenim preparades moltes oportunitats i sorpreses per tots aquells que passen a visitar-nos pel casal de falla.

Ens veiem allà!

 

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Indumentaria

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X