ÚLTIMES NOTÍCIES

TE’N VENS A CONÉIXER LES DANSES I L’APLEC DE RONDALLES DE MURO EL 6/6/2015?

TE’N VENS A CONÉIXER LES DANSES I L’APLEC DE RONDALLES DE MURO EL 6/6/2015?

En Blogdanses.es volem que conegues a fons les tradicions valencianes més sigulars relacionades amb el ball i la música tradicional.

Per això encetem una sèrie de viatges organitzats als epicentres d’estes festes que són mantingudes admirablement pels seus protagonistes.

El primer dels viatges que et proposem és el que té per destinació Muro, un poble de la Comarca de El Comtat que ha sabut rescatar i retornar al seu esplendor la seua festa més antiga; les danses que tots els anys es ballen en la vespra del Corpus.

Les danses són rematades als últims anys amb un sopar popular a la fresca i amb un Aplec de Rondalles amb el que s’organitza un sarau, és a dir, una verbena amb música tradicional.

Els amics de Muro promenetn rebre’ns amb begudes típiques de la comarca al mateix punt on arranca la cercavila que donarà inici a la jornada festiva. Un guía local ens explicarà l’origen de la festa i tot els significats de la mateixa.

L’ambient, la diversió i l’aprenentage sobre la nostra cultura tradicional estan assegurats.

Si vols participar d’esta festa, vine-te’n amb nosaltres el dia 6 de juny. Mourem a les 16.00 h des de València i farem parades per arreplegar més amics en el recorregut fins a Muro.

Per a reservar plaça, cal inscriure’s al formulari que apareix a continuació i fer l’ingrés de 25 euros al número de compte inidicat al correu que rebràs.

Si tens qualsevol consulta a fer-nos, no dubtes a enviar-nos un correu a postissa@blogdanses.es o telefonar al número 677887904. Estarem encatats d’atendre’t.

2015_06_06_POSTER_EXCURSIO_MURO

RESERVA LA TEUA PLAÇA:

Nom i cognoms (obligatori)

DNI (obligatori per l'assegurança)

Email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Notes

Accepte les condicions  per continuar

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Login

Lost your password?
X