Ajudes públiques a col·lectius folkòrics i culturals: es pot fer millor?Article previ
En marxa la Setena Edició d'Arrelats Folk XàtivaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Nova etapa a la nostra tenda online

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Nova etapa a la nostra tenda online

Alguns del nostres amics, tant de la web blogdanses.es com de la tenda online ja ho han advertit: comencem una nova etapa fruit d’un acord assolit amb una de les firmes d’indumentària tradicional més veteranes a la capital valenciana: Álvaro Moliner. D’ara endavant ens podreu trobar a l’adreça https://tienda.alvaromoliner.com/. I si llegiu fins el final, sabreu com beneficiar-vos d’un 20% de descompte en totes les vostres compres online fins el 15 de novembre.

Sumem esforços per oferir-vos encara més varietat de producte, atenent així a la demanda de tot el públic que vist de tradicional a les nostres festes i al nostre folklore.

L’experiència d’estos mesos en la tenda online ens ha demostrat que, contràriament al que es puga pensar, la indumentària tradicional no té fronteres i és apreciada arreu del territori de l’Estat i en països tant diversos com Itàlia, França, Regne Unit, Filipines o Estats Units, on també hem trobat clients i amics.

Teles, mantellines, mantons, mocadors, adreços, espardenyes, barrets, postisses… els productes de sempre i molts altres al vostre abast pels mitjants habituals, inclòs l’assessorament i possibilitat de compra per via telefònica.

Ens trobem en una fase inicial plena d’il·lusions i projectes que anirem desvetllant poc a poc. De moment, els amics que s’acosten a conéixer-nos fins el 15 de novembre podran benefiar-se d’un 20% de descompte en totes les seues compres utilitzant el següent codi promocional: Moliner39

Aprofitem per agraïr a tots els amics que ens han ajudat a créixer i que ens han animat a mamprendre esta nova etapa.

Continuem com sempre, a la vostra disposició per ajudar-vos a vestir la nostra tradició!!!

 

Paco Chalmés

blogdanses.es

tienda.alvaromoliner.com

 

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Articles tenda

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X