Tabalà de Santa Llúcia: l'íntima tradició històrica de València ciutatArticle previ
El final de l'actuació de Les Folies a Picanya: reflexió o provocació?Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

Nou vídeo per aprendre a col·locar el mocador de pit a la manera “solta”

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Nou vídeo per aprendre a col·locar el mocador de pit a la manera “solta”

Sou molts els blogdansers que ens animeu a continuar amb esta didàctica mostra de vídeos on Vicent Pardo en ensenya diverses maneres de treure partit al mocador de pit, peça fonamental en el vestir tradicional de la dona.

Este últim vídeo podeu vore una senzilla manera de col·locar el mocador, que a més ajuda a les xiques a estilitzar el seu tall. I és els trucs de moda ja les tenien ben presents a les nostres avantpassades!

Vos aconsellem que vos subscriviu al canal, per poder vore tots el vídeos publicats fins ara, i estar a l’aguait dels futurs que han de vindre.

Play

Sois muchos los blogdanseros que nos animáis a continuar con esta didáctica muestra de vídeos donde Vicent Pardo en enseña diversas maneras de sacar partido al pañuelo de pecho, pieza fundamental en el vestir tradicional de la mujer.

Este último vídeo podéis ver una sencilla manera de colocar el pañuelo, que además ayuda a las chicas a estilizar su corte. Y es los trucos de moda ya las tenían muy presentes a nuestras antepasadas!

Os aconsejamos que os subscribís en el canal, para poder ver todos el vídeos publicados hasta ahora, y estar al quite de los futuros que tienen que venir.

Play

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X