Tabalà de Santa Llúcia: l'íntima tradició històrica de València ciutatArticle previ
El final de l'actuació de Les Folies a Picanya: reflexió o provocació?Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Nou vídeo per aprendre a col·locar el mocador de pit a la manera “solta”

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Nou vídeo per aprendre a col·locar el mocador de pit a la manera “solta”

Sou molts els blogdansers que ens animeu a continuar amb esta didàctica mostra de vídeos on Vicent Pardo en ensenya diverses maneres de treure partit al mocador de pit, peça fonamental en el vestir tradicional de la dona.

Este últim vídeo podeu vore una senzilla manera de col·locar el mocador, que a més ajuda a les xiques a estilitzar el seu tall. I és els trucs de moda ja les tenien ben presents a les nostres avantpassades!

Vos aconsellem que vos subscriviu al canal, per poder vore tots el vídeos publicats fins ara, i estar a l’aguait dels futurs que han de vindre.

Play

Sois muchos los blogdanseros que nos animáis a continuar con esta didáctica muestra de vídeos donde Vicent Pardo en enseña diversas maneras de sacar partido al pañuelo de pecho, pieza fundamental en el vestir tradicional de la mujer.

Este último vídeo podéis ver una sencilla manera de colocar el pañuelo, que además ayuda a las chicas a estilizar su corte. Y es los trucos de moda ya las tenían muy presentes a nuestras antepasadas!

Os aconsejamos que os subscribís en el canal, para poder ver todos el vídeos publicados hasta ahora, y estar al quite de los futuros que tienen que venir.

Play

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Indumentaria

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X