Nova etapa a la nostra tenda onlineArticle previ
Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk Xàtiva

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk Xàtiva

Els dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d’Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva.

La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres dia 20 d’octubre amb un acte gratuït al carrer Ànimes, a les 19:30, amb el concert del grup de Palencia El Naán. Aquest grup posa el folk castellà en ple segle XXI, utilitzant codis artístics que connecten tant amb la gent gran, dipositària del llegat de la música tradicional, com amb els joves, per les seues lletres, poètiques i evocadores. El seu espectacle esdevé molt visual i dinàmic, amb una interpretació apassionada per part del grup d’un repertori d’extrema bellesa i qualitat estètica. El lloc escollit per aquest concert esdevé un indret especial del casc històric de Xàtiva, carrer tradicional que compta amb l’encant de les vistes a la Costa del Castell, baix d’un bonic mural que rememora la crema de la ciutat.

La Mostra continuarà el dissabte dia 21 d’octubre. Matí i vesprada dedicat a Menuts Arrelats. Des de les 11:00 fins a les 19:30 a la Plaça Sant Francesc i voltants, actes gratuïts per als xiquets i xiquetes: tradicionals Jocs de Fusta gegants al carrer, i a les 12:00, al mateix lloc, l’actuació del grup de teatre EL Ball de Sant Vito, amb l’espectacle La terra dels Babaus que posa en valor les titelles de guant tan tradicionals a les terres valencianes.

 Per la nit del mateix dia, a les 22:00, al Gran Teatre de Xàtiva, concert del grup de música Mayalde, prestigiós grup salmantí que des de fa més de 30 anys porta la seua música i les seues històries per tota Espanya, Europa, Amèrica i Àfrica i han rebut nombrosos premis. Els seus espectacles tenen molt de posada en escena i utilitzen per a la seua música instruments tradicionals i qualsevol objecte quotidià. Cada concert de Mayalde és una experiència inoblidable, on es barreja la música tradicional amb el sentiment, la festa, l’alegria i la naturalitat. Les entrades per aquest concert estan a la venda a Instant Ticket i a la Casa de la Joventut de Xàtiva en horari de matí. El preu 10 euros en amfiteatre i 12 euros en platea.

Amb el concert de Mayalde es donarà per tancada la Mostra.

L’organització d’Arrelats Folk Xàtiva compta amb el recolzament i patrocini de l’Ajuntament de Xàtiva, amb les regidories de Gran Teatre, Cultura, Turisme i Promoció Econòmica, a més de la pròpia Alcaldia. També a la Diputació de València, Renfe Cercanias, així com empreses i entitats com Bellver bedrooms B&B, Inelcom, Xàcex i Caixa Popular.

 

 

ARRELATS FOLK XÀTIVA és una Mostra anual organitzada des de 2011 per l’Escola de Danses de Xàtiva, que es fonamenta sobre tres pilars bàsics:

– Mostrar la diversitat i riquesa del folklore en totes les seves vessants.

– Apropar una vegada a l’any a la ciutat de Xàtiva diferents propostes culturals de qualitat al voltant de la música i dansa folk dels territoris valencians i d’arreu del món.

– Promocionar culturalment i turística la ciutat de Xàtiva.

 

+ info:

Comissió Arrelats Folk Xàtiva (Escola de Danses de Xàtiva):

Telèfons de contacte:

  • 637202593 (Rakel Ferrero).
  • 656542437 (Josep Tomàs)

 

Arrelatsfolk.xativa@hotmail.com    

            + info: https://www.facebook.com/pages/Arrelats-folk/

http://escoladedansesxativa.com

 

Xàtiva, 15 d’octubre de 2017

Comissió Arrelats Folk, Escola de Danses de Xàtiva

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Login

Lost your password?
X