Reflexions a partir d'una Moma recuperadaReflexiones a partir de una Moma recuperadaArticle previ
Imatges premiades al concurs de fotografia de l'Escola de Danses de XàtivaImágenes premiadas en el concurso de fotografía de la Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

La nostra indumentària tradicional, protagonista en la fira “Marca Valencia”Nuestra indumentaria tradicional, protagonista en la feria Marca Valencia

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
La nostra indumentària tradicional, protagonista en la fira “Marca Valencia”Nuestra indumentaria tradicional, protagonista en la feria Marca Valencia

Per Paco Chalmés

Blogdanses.es

La firma d’indumentària tradicional valenciana Roba a l’Antiga de Pilar Higón, caracteritzada per la reproducció de peces antigues de roba, realitzarà una mostra de les seues reproduccions dissabte que ve 13 de juny de 2015 a València a les 18.00 h, en el context de la Fira Marca València ubicada en el vell llit del Túria de la capital.

Les desfilades organitzades per esta firma es caracteritzen per la didàctica i el dinamisme en el seu desenrotllament, ja que les i els models van mostrant una a una totes les peces utilitzades en el vestir tradicional, des de la denominada “roba blanca” o interior (camises, saragüells, sinagües…) fins als últims complements, tot això en una cuidada posada en escena que la diferència d’altres esdeveniments relacionats amb esta temàtica.

Pilar Higón avança per a blogdanses.es que en esta ocasió es preparen sorpreses per a l’espectador en forma d’alguns dels balls i cants més representatius del nostre folklore, que aniran que aniran intercalant-se al llarg de la desfilada.

Les següents imatges van ser preses el mes de desembre passat, en una de les últimes mostres de la firma en el municipi valencià de Llíria:

« 1 de 10 »

El context de la Fira Marca València

Marca València és una fira que pretén englobar tots els aspectes de la tradició valenciana, des de la gastronomia, artesania, turisme, oci.

Si d’alguna cosa pot presumir la Comunitat Valenciana és de la varietat i qualitat dels productes que té. El periòdic Las Provincias vol fer gala d’ells i promocionar-los.

I que millor forma que en el context del 150 aniversari que durant este any celebra el periòdic.

PAG

 

 

Segons fonts de l’organització, la fira compta amb una important oferta gastronòmica de 44 estands, que se situen en la part central del recinte ubicat entre el pont de l’Exposició i el de les Flores de València.

També s’ha previst un ampli i estés calendari d’activitats, des de dj’s per a amenitzar, orquestres, música jazz, flamenco-fusion.

És en esta conjuntura on no podia obviar-se la tradició indumentarística valenciana, amb la mostra de la firma de Pilar Higón.Por Paco Chalmés

Blogdanses.es

La firma de indumentaria tradicional valenciana Roba a l’Antiga de Pilar Higón, caracterizada por la reproducción de piezas antiguas de ropa, realizará una muestra de sus reproducciones el próximo sábado 13 de junio de 2015 en Valencia a las 18.00 h, en el contexto de la Feria Marca Valencia ubicada en el viejo cauce del Túria de la capital.

Los desfiles organizados por esta firma se caracterizan por la didáctica y el dinamismo en su desarrollo, ya que las y los modelos van mostrando una a una todas las piezas utilizadas en el vestir tradicional, desde la denominada “ropa blanca” o interior (camisas, saragüells, enaguas…) hasta los últimos complementos, todo ello en una cuidada puesta en escena que la diferencia de otros eventos relacionados con esta temática.

Pilar Higón adelanta para blogdanses.es que en esta ocasión se preparan sorpresas para el espectador en forma de algunos de los bailes y cantes más representativos de nuestro folklore, que irán intercalándose a lo largo del desfile.

Las siguientes imágenes fueron tomadas el mes de diciembre pasado, en una de las últimas muestras de la firma en el municipio valenciano de Llíria:

« 1 de 10 »

El contexto de la Feria Marca Valencia

Marca Valencia es una feria que pretende englobar todos los aspectos de la tradición valenciana, desde la gastronomía, artesanía, turismo, ocio.

Si de algo puede presumir la Comunitat Valenciana es de la variedad y calidad de los productos que tiene. El periódico Las Provincias quiere hacer gala de ellos y promocionarlos. Y qué mejor forma que en el contexto del 150 aniversario que durante este año celebra el periódico.

PAG

Según fuentes de la organización, la feria cuenta con una importante oferta gastronómica de 44 stands, que se sitúan en la parte central del recinto ubicado entre el puente de la Exposición y el de las Flores de Valencia.

También se ha previsto un amplio y extendido calendario de actividades, desde dj’s para amenizar, orquestas, música jazz, flamenco-fusion.

Es en esta coyuntura donde no podía obviarse la tradición indumentarística valenciana, con la muestra de la firma de Pilar Higón.

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Indumentaria

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X