Algadins Grup de Danses tanca el curs i enceta una nova etapaArticle previ
#CorpusVLC al juliol... coses de la Gran Fira de ValènciaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

La Gran nit del Folk a la Gran Fira de València

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
La Gran nit del Folk a la Gran Fira de València

La Gran Fira de València sempre s’ha omplit de balls valencians i música tradicional, des dels antics quadres de balls populars fins als nostres dies. Enguany, la programació torna a incloure un sarau obert a tot els grups, que volem que servisca per a tancar el curs fent festa a la fresca.
Podrem disfrutar de jotes, malaguenyes, danses, seguidilles i fandangos, oberts a tots els balladors i les balladores que vulguen acostar-se a participar. I per als qui vulguen fer els primers passos, a les 22 hores, hi haurà un taller de balls previ.

El sarau comptarà amb els músics Juanjo Blanco, Paquito Tormo, Maribel Crespo i Josep Carretero (pues); Rafa Solves i Pepe Balaguer (guitarres); Pep “Mama” (guitarró); amb les veus de Maria Amparo Hurtado, Patxi Ferrer i Xavi Benedito (“Xavi de Bétera”), i els balladors Eduard Caballer i Teo López.

Vos esperem a la plaça de la Mare de Déu, el dissabte 8 de juliol, a les 22.30 hores, per a omplir de música i ball la Nit del Folk de la Gran Fira.

Abans, a les 20 hores, a la mateixa plaça, hi haurà el Cant al Ras de la Fira, un recital de cant d’estil amb la participació dels cantadors Teresa Segarra, Trini Carballo, Antoni Guzman i Josep A. Aparicio, “Apa”; els versadors Paco Nicasio i Josemi Sánchez; el grup de vent de Bétera i de corda de Godella, i El Cudol a la dolçaina i tabal.

(nota remesa des de l’Ajuntament de València)

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

juliol 2017

dij27jul - 29Tot el diaBétera: Folkestiu 2017(Tot el dia) Plaça Mercat. Bétera.Plaça Mercat. Bétera.

div28jul20:00Callosa d'en Sarriá: Concert de Pep Gimeno Botifarra20:00 Plaça Del Convent, 03510 Callosa de EnsarriáPlaça Del Convent, 03510 Callosa de Ensarriá

div28jul22:00El Genovés: Dansada dels Sants de la Pedra 201722:00 C/Canonge LLopis. El Genovés.C/Canonge LLopis. El Genovés.

diss29jul19:00La Jana: Trobada de danses 201719:00 Plaça Major. La Jana.Plaça Major. La Jana.

diss29jul20:30La Pobla del Duc: Festa Sants de la Pedra20:30 1 Plaça de la Vila, 46840 La Puebla Del Duc, Valenciana, Spainpin Mostrar mapa Ayuntamiento de La Pobla del Duc

Mostra'n més

agost 2017

div4ago22:30Moncofa: II Bureo a l'Ermita22:30 pin Ermita de Santa Maria Magdalena, en Moncofa (Castelló).pin Ermita de Santa Maria Magdalena, en Moncofa (Castelló).

div4ago22:30Enguera: Danzas enguerinas22:30 Calle de los Ángeles. Enguera.Calle de los Ángeles. Enguera.

diss5ago21:30Biar: Guardapeus21:30 Plaça de la Constitució. Biar.Plaça de la Constitució. Biar.

dium6ago19:00Vall d'Almonacid: Dolçfestival 201719:00 Vall d\'Almonacid. Plaça de l\'Església.Vall d'Almonacid. Plaça de l'Església.

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?