La Sénia; el nou col·lectiu que treballa per la tradició a Castellar-L'OliveralArticle previ
#CorpusVLC i la necessitat de donar a conéixer la Festa GrossaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Escola de danses de Xàtiva aconsegueix reunir 300 persones en la 5a edició de l’aplec “Ball al carrer”

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
L’Escola de danses de Xàtiva aconsegueix reunir 300 persones en la 5a edició de l’aplec “Ball al carrer”

Gustosament publiquem la nota de premsa que ens remeten des de l’Escola de Danses de Xàtiva, sobre la Trobada de rndalles i grups del passat dissabte 14 de maig. Les imatges també ens les envien ells, i l’autor és Rafa Aguado. Gràcies amics!!!

 

El dissabte, 14 de maig, des de les 18:00 al Jardí de la pau es van reunir al voltant de 300 persones en la Trobada de rondalles i grups de balls organitzada per cinquena vegada per l’Escola de Danses de Xàtiva.

Van participar balladors, balladores, músics, cantadors i cantadores de nombroses poblacions, com ara Gandia, Planes, La Font de la Figuera, Vallada, Lloc Nou, Genovès, Xella, Muro d’Alcoi, Xàbia, Carcaixent, L’Alcúdia de Crespins, Algemesí, La Llosa de Ranes, Moixent, Massanassa, La Pobla Llarga, Pobla del Duc, Agullent, Ontinyent, Pedreguer…

També hi va acudir un bon nombre de gent de Xàtiva com espectadors, pel gust de gaudir de l’ambient de festa que es respirava.

La participació de músics, cantadors i cantadores va ser molt destacable. A més dels membres de la Rondalla de Xàtiva hi havien components d’altres rondalles d’algunes de les poblacions nomenades anteriorment.

Es va fer palesa la bona organització i preparació de l’esdeveniment, donat que tots havien assajat els dos divendres previs a l’encontre, al Centre Cultural de Xàtiva, CCX, convidats pel director de la rondalla de Xàtiva, Vicent Cháfer.

La trobada va acabar sopant tots junts al mateix Jardí, on també es va fer una rifa gràcies a les aportacions dels comerços i tendes de la ciutat que van voler col·laborar amb L’Escola de Danses. Després de renovar forces encara va continuar el sarau amb més cançons i balls populars de la terra.

Per part de la presidenta de l’Escola de Danses, Teresa Pérez, s’ha mostrat l’agraïment a l’equip organitzador, als comerços col.laboradors, així com a totes les persones vingudes de Xàtiva i dels pobles amics per tal de compartir una bona estona de ball, de música, de cultura i de festa. En paraules de la presidenta, “Ball al carrer s’ha consolidat ja com una de les cites anuals populars més multitudinàries de la primavera socarrada. Encara queden per davant molts més esdeveniments lúdics i culturals en els quals l’Escola de Danses de Xàtiva és part fonamental, com ara el Pregó i la pròpia festa del Corpus, o la VI Mostra Arrelats Folk Xàtiva que celebrarem a finals del mes de setembre a la capital de La Costera, entre d’altres”.

No url attribute defined!

 

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Login

Lost your password?
X