El folklorista reusenc Josep Bargalló i Badia ens ha deixatEl folklorista reusense Josep Bargalló i Badia nos ha dejadoArticle previ
Centre Artesà Tradicionàrius de Catalunya... un exemple a seguir?Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

“El Somni”: un repàs oníric per tots els espectacles d’Alimara. Imatges de l’estrena. 20/06/2015.”El Somni”: un repaso onírico por todos los espectáculos de Alimara. Imágenes del estreno. 20/06/2015.

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
“El Somni”: un repàs oníric per tots els espectacles d’Alimara. Imatges de l’estrena. 20/06/2015.”El Somni”: un repaso onírico por todos los espectáculos de Alimara. Imágenes del estreno. 20/06/2015.

Vos deixem amb les imatges dels millors moments de l’espactacle “El Somni” d’Alimara, estrenat el passat dia 20 de juny al Palau de la Música de València.

L’històric grup de danses valencià va culminar així la celebració dels 40 anys des de la seua fundació.

Un espectacle ple d’imaginació que va incloure al públic al somni del protagonista, un ballador que adormit a l’assaig fa un repàs oníric per les escenes més emblemàtiques de tots els espectacles d’Alimara.

Os dejamos con las imágenes de los mejores momentos del espectáculo “El Somni” de Alimara, estrenado el pasado día 20 de junio al Palau de la Música de Valencia.

El histórico grupo de danzas valenciano culminó así la celebración de los 40 años desde su fundación.

Un espectáculo lleno de imaginación que incluyó al público en el sueño del protagonista, un bailador que dormido en un ensayo hace un repaso onírico por las escenas más emblemáticas de todos los espectáculos de Alimara.

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Ball

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X