Una vida d'espart i bogaArticle previ
La Federació de Folklore matitza la seua satisfacció pel reconeixement del Cant d´Estil valenciàSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Dansa i cançons tradicionals i solidaritat al XVIII Festival de la cançó popular nadalenca

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Dansa i cançons tradicionals i solidaritat al XVIII Festival de la cançó popular nadalenca

Informant: Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana

Arriba el mes de desembre i amb ell la festa mes entranyable, mes familiar i mes volguda pels ciutadans, NADAL. En el present any 2013 el nadal també serà motiu de preocupació i tristesa, si contemplem el nostre al voltant notem a faltar l’ambient, l’alegria pròpia i singular que caracteritza estos dies motivat per la penosa situació que viuen familiars, amics, veïns, coneguts i també molts dels presents.

La Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana volem fer un homenatge i mostrar una vegada més, la solidaritat dels valencians i per a això, aprofitant el XVIII FESTIVAL DE CANÇO POPULAR NADALENCA, volem no sols recuperar les cançons tradicionals de nadal dels pobles de la Comunitat Valenciana com cada any, en esta XVIII edició junt amb la MÚSICA, DANSA I CANÇONS TRADICIONALS DE NADAL, volem recuperar de les dones, hòmens i especialment xiquets el SOMRIURE, IL•LUSIÓ I CONFIANÇA, amb una cosa que els valencians sabem fer molt bé SOLIDARITZANT-SE amb les famílies i llars que habitualment passen escassetat, i intentar que en estos dies puguen somriure als seus fills i fer-los tan feliços com es mereixen.

Des de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, fem un crida a la ciutadania valenciana, que consistix en el fet que cada un dels que acudisquen al PALAU DE LA MÚSICA de València, el dia 15 de desembre a les 11:30h. al Festival de Cançó Popular Nadalenca, aporte i deposite en el lloc que s’indicarà productes comestibles no peribles que en el mateix acte farem entrega a CREU ROJA ESPANYOLA, tot això dins de la campanya que per acord de la Junta Directiva de la F.F.C.V. la denominarem EL QUILO PER ALS VALENCIANS.

En esta campanya també podran participar totes les persones, comerços, empreses i institucions que ho desitgen i que no puguen estar presents en l’acte, telefonant a la F.F.C.V. (96.392.49.38) o al correu: info@folklorecv.Com, i concretarem la forma d’entrega.

La Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, agraïx molt sincerament al Ajuntament de Valencía la cesió de aquesta sala i al públic assistent la seua presència any rere any en el Palau de la Música, animant als cors participants i en este acte tan especial en el que mostrarem la cara solidària dels valencians.

nadal

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?