Ovidi Montllor a ritme de jota a l'espectacle que Article previ
Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

Aprenent sobre el mocador de pit. Presentació de la sèrie de vídeos al canal blogdanses de Youtube.Aprendiendo sobre el pañuelo de pecho. Presentación de la serie de vídeos al canal blogdanses de Youtube.

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Aprenent sobre el mocador de pit. Presentació de la sèrie de vídeos al canal blogdanses de Youtube.Aprendiendo sobre el pañuelo de pecho. Presentación de la serie de vídeos al canal blogdanses de Youtube.
Articles relacionats

Molts ja ho sabeu. Des de la tenda Indumentària on line de blogdanses.es (http://www.blogdanses.es/indumentaria/) hem encetat una sèrie de tutorials que ens ajudaran a saber més sobre la col·locació del mocador de pit en el vestir de la dona.

De la mà del reconegut indumentarista Vicent Pardo, aprendrem a plegar correctament el mocador, a col·locar-lo de manera adequada sobre l’esquena de la dona, així com les diferents maneres de lligar-lo per davant, per tal de donar la màxima versalititat a esta peça.

Vos recomanem doncs el visionat i difussió d’estos vídeos, a fí de que tothom conega les maneres correctes d’usar esta peça que està retornant amb força -mai no se’n devia haver anat- a la nostra indumentària tradicional.

Vos deixem amb els dos primers capítols de la sèrie. Per a estar informats del propers, vos recomanem la  subscripció al canal blogdanses de youtube.

Play Play

BLOG: www.blogdanses.es
VICENT PARDO: www.cadenetailluentons.com
BOTIGA: www.blogdanses.es/indumentaria
FACEBOOK: www.facebook.com/blogdansesindumentariao­nlineMuchos ya lo sabéis. Desde la tienda de Indumentaria on line de blogdanses.es (http://www.blogdanses.es/indumentaria/) hemos iniciado una serie de tutoriales que nos ayudarán a saber más sobre la colocación del pañuelo de pecho en el vestir de la mujer.

De la mano del reconocido indumentarista Vicent Pardo, aprenderemos a plegar correctamente el pañuelo, a colocarlo de manera adecuada sobre la espalda de la mujer, así como les diferentes maneras de atarlo por delante para dar la máxima versatilidad a esta prenda.

Os recomendamos pues el visionado i difusión de estos vídeos, a fin de que todo el mundo conozca las maneras correctas de usar esta pieza que está retornando con fuerza -jamás se debía de haber ido- a nuestra indumentaria tradicional.

Os dejamos con los dos primeros capítulo de la seria. Para estar informados de los próximos, so recomendamos la subscripción al canal blogdanses de youtube.

 

Play

 

Play

 

BLOG: www.blogdanses.es
VICENT PARDO: www.cadenetailluentons.com
BOTIGA: www.blogdanses.es/indumentaria
FACEBOOK: www.facebook.com/blogdansesindumentariao­nline

1 Comentari

  1. Sonia 15:00, ag. 03, 2015

    Perfecte. Una gran idea fer tutorials per a que es generalitze el gust per a una indumentària correcta. Gràcies Vicent!

    Respondre

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

24nov(nov 24)20:30Aldaia: Qué flamenca que sóc20:30 Tama Teatre Auditori d'Aldaia, AV. de la Música, 11, 46960 ALDAIA, Spain

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X