LES CANÇONS TRADICIONALS VIVES EN EL DISC   ‘EL ROBATORI DEL TERME’ DE GUADASSUARArticle previ
La Gran nit del Folk a la Gran Fira de ValènciaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES

Algadins Grup de Danses tanca el curs i enceta una nova etapa

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Algadins Grup de Danses tanca el curs i enceta una nova etapa

Compartim amb molt de gust la nota de premsa que ens envien des d’Algadins Grup de Danses:

 

El passat dissabte 3 de juny, amb el claustre del Museu de la Festa d’Algemesí de gom a gom, Algadins, Grup de Danses oferí un espectacle de balls, música i poesia. Hi pogueren comptar amb els seus col·laboradors habituals, la rondalla Adesiara Fandanguers, i també amb la participació del rapsode Joan Femenia, qui ens recità uns poemes de Teodor Llorente, Dolors Monserdà i Marc Granell.

Les tres seccions d’Algadins, que ja sumen més de 50 membres, pujaren a l’escenari al ritme del tabal i la dolçaina i encetaren la vetlada ballant el Ball de Plaça de Torreblanca, una peça d’una localitat castellonenca molt vinculada al grup. L’Escoleta Infantil i Juvenil agafà el protagonisme en els següents tres balls tal de mostrar al públic part de la bona faena feta durant la temporada als assajos de dissabte. Els xiquets i xiquetes demostraren que l’associació compta amb un bon planter de cara al seu futur.

A continuació, Joan Femenia prengué l’escenari i recità “Vora el barranc dels Algadins”, poema d’on l’associació prengué el seu nom, al ritme de les notes del Bolero d’Algemesí. La secció adulta d’Algadins ens va anar oferint un recull de balls de diversos indrets de les nostres comarques, com ara la Pedreguera de Benissa, les Tomasines de Xàtiva o el Prim de Figueroles, on es van anar afegint els membres de l’Escola d’Aprenents.

Després d’uns quants balls i un parell de poesies més, els més jóvens tornaren a pujar a l’escenari i l’espectacle es tancà amb una ballada conjunta de la Jota de Llíria.

Amb aquest espectacle, el grup algemesinenc tanca el curs i enceta una nova etapa, de la qual aniran descobrint-nos les novetats i el seguit de projectes que el grup està perfilant.

 

 

 

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

Galeries

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS

UN TRESOR EN LA INDUMENTÀRIA I FESTA D’ALCUBLAS   0

Pujàrem espentats pel comentaris i les fotos que ens havien arribat via wasap sobre una exposició d'indumentària tradicional a Alcublas. Es tractava d'una mostra a una sala de l'ajuntament d'esta població [...]

Login

Lost your password?
X